Søg
  • Jacob Lund

Lærlingenes Hus skal sikre dansk håndværk af høj kvalitet

Opdateret: 17. okt. 2019

Det har altid været vigtigt for mig at udføre et godt håndværk - at sætte fokus på kvaliteten, og vise udviklingen i håndværket. Som en del heraf er jeg optaget af at inspirere og motivere nye generationer til at tage en håndværksmæssig uddannelse, og styrke samarbejdet med andre håndværkere for at opnå et fælles godt resultat for de kunder, jeg har.


For en lille virksomhed som min, kan det være vanskeligt at være med til at sikre, at der bliver uddannet nye gode tømrersvende, og derigennem genskabe respekten om det danske håndværk. Da jeg opdagede Lærlingenes Hus, så jeg en mulighed for at bidrage til at uddanne unge mennesker til gode håndværkere. Projektet og huset skal vise de enkelte fags kundskaber og kvaliteter. Det skal vise fortidens stolte byggetraditioner i et samspil med fremtidens krav til bæredygtighed, nulenergi og cirkularitet.


Jeg har derfor en rolle som medlem af den følgegruppe, der er en del at den overordnede styring af projektet. I hverdagen, når der er aktiviteter i huset, er jeg en del af den fysiske byggeledelse, herved har jeg en tæt kontakt med de unge mennesker, der er med til at skabe huset.


Samarbejde på tværs

Lærlingenes Hus ønsker deltagelse fra lærlinge inden for forskellige håndværksfag, og derudover eksempelvis arkitektstuderende, konstruktørelever, og kommunikationsstuderende. Projektet har dermed også til formål at fremme samarbejdet på tværs af fag og fremme forståelsen for andre fag.


Lærlingenes Hus vil også meget gerne inddrage andre relevante aktører og samarbejdspartnere i projektet for at sikre, at projektets formål realiseres. Formålet er at løfte det danske håndværks image, og få flere til at vælge en håndværksmæssig uddannelse. Det er vigtigt at signalere, at et godt samarbejde på tværs af fagområder er en forudsætning for godt håndværk.


Du er velkommen til at læse mere om Lærlingenes Hus her

#danskhåndværk #dansketraditioner #stolthåndværk #lærlingeneshus #jløsterlars #bornholm

43 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Byg bæredygtigt med hamp

Ligesom vi går mere og mere op i økologi og hvad vi putter indenbords i vores kroppe, begynder vi heldigvis også at interessere os for, hvad vi opholder os i rent fysisk. Bæredygtigt byggeri vinder me

JL Østerlars

Stavsdalvej 52

3760 Gudhjem

DANMARK


jacobvlund@gmail.com
+(45) 2568 1854

  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel

©2017 Jacob Lund | JL Østerlars. Alle rettigheder forbeholdt

Design by Stammer